IJsje kopen

Handgemaakt schepijs

Wij maken de bezoekers van ons gezellige dorpscentrum graag blij, daarom
verkoopt Lunchroom De Zoete Kus ook ijs.

IJsje kopen tijdens uw fietsroute door de kop van Noord-Holland. Dus mocht u bijvoorbeeld een van die vele campinggasten uit Julianadorp zijn, die op dit moment door het even mooie als weldadig rustige Noord-Hollandse landschap fietst voor een fietsroute door de kop van Noord-Holland, en u nu even op uw smartphone kijkt om te zoeken naar een leuke tussenstop, weet dan, dat u in het compacte en sfeervolle centrum van Anna Paulowna terechtkunt voor een verrukkelijk, verkoelend ijsje.

Niet zomaar ijs.
Het betreft ambachtelijk, handgemaakt schepijs. Onze ijsmaker is ijssalon Gloeiend Koud uit het naburige Breezand. Zij werken alleen met natuurlijke kleurstoffen en met zo min mogelijk conserveringsmiddelen. Ze maken bijvoorbeeld alleen aardbeienijs van échte, verse aardbeien.

Niet zomaar ijs.
Het betreft ijs met een verhaal. Gloeiend Koud ontstond namelijk op een bijzonder, spontane wijze. De eigenaresse, afkomstig uit het bourgondische Limburg, ‘het land van de smaken’, had het prima naar d’r zin in de kop van Noord-Holland, maar ze miste nog iets. Op een warme zomeravond kwam ze erachter wat dat was: ijs. Nergens in haar dorp en in de nabije omgeving was lekker schepijs te koop. Dit gemis vormde de kiem voor haar eigen ijssalon met de zo smaakvol gekozen poëtische naam.

Wij van De Zoete Kus zijn trots dat we het ijs van Gloeiend Koud mogen verkopen!

  • 10 ijssoorten
  • Wisselende smaken
bread with liver mash over the plate

Waar vindt u ons

Ambachtelijk

Vers bereid

Hoge kwaliteit

Lunchroom De Zoete Kus
Sluisplein 12
1761 BT Anna Paulowna

Openingstijden
Dinsdag - zaterdag:
9.00 uur tot 17.00 uur
Latere sluitingstijd is mogelijk in overleg.

© 2021 De Zoete Kus