Lunch broodjes

Verse lunch broodjes, delicieus belegd

Lekkere lunchen bereiden en serveren, daarvoor bestaan wij. Dus wilt u uit lunchen in de buurt van Den Helder, weet u welkom!

Bakken brood zelf af

Op onze lunchkaart vindt u onder meer heerlijke belegde broodjes, tosti’s, een omelet à la De Zoete Kus en verse, biologische vruchtensappen. Met onze zusterwinkel en delicatessenzaak Kaas & Jakob als overbuurman zijn de broodjes verzekerd van vers en delicieus beleg! Jakob is een échte liefhebber van kazen, worsten en dergelijke. En, dat proeft u…

Het brood zelf betreft desembrood. Vers desembrood, want we bakken dit diepgevroren gekochte brood van Desemenzo iedere ochtend in onze eigen oven af. Zodat u verzekerd bent van smaakvol brood met zo’n kenmerkende, knapperige korst.

Zakelijke lunch

Bent u ondernemer en wilt u uw klanten, leveranciers of werknemers trakteren op een smaakvol broodje van topkwaliteit? Dan ben u bij De Zoete Kus uiteraard ook op het goede adres! We maken met genoegen lekkere lunch broodjes voor u klaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lunch meenemen

Geen tijd om uitgebreid te lunchen? Geen nood, dan maken wij één of meer belegde broodjes voor u klaar om mee te nemen. U hoeft ze dan alleen nog maar af te halen. Klik hier om onze lunch broodjes te bestellen.

bread with liver mash over the plate

Waar vindt u ons

Ambachtelijk

Vers bereid

Hoge kwaliteit

Lunchroom De Zoete Kus
Sluisplein 12
1761 BT Anna Paulowna

Openingstijden
Dinsdag - zaterdag:
9.00 uur tot 17.00 uur
Latere sluitingstijd is mogelijk in overleg.

© 2021 De Zoete Kus